IT Infra 2019; enthousiaste leden doen massaal mee, wees erbij!

IT INFRA 2019 inschrijvingen explodeert
Met het verstrijken van de deadline van 15 mei is het resultaat m.b.t. de inschrijvingen een daverend succes!

De veranderingen aan de locatie van IT Infra naar De Kromhouthal in Amsterdam en een netwerkevent voorafgaand hebben ervoor gezorgd dat er nog slechts een aantal standplaatsen ter beschikking zijn; Bijna uitverkocht. Via deze link kunt u zich nog inschrijven voor het IT Infra event 2019. Maar ook de aanmeldingen aan de netwerkbijeenkomst zijn overweldigend. Het nieuwe initiatief wordt merkbaar gewaardeerd. We zijn druk doende de brouwerij en het hotel te boeken. Daarover snel meer.
Wil jij er de avond te voor nog bij zijn? Neem dan even contact op met wasila@fhi.nl.

Key Note sprekers bereiden zich voor.
Vier captains of industry zullen met hun lezing zorgen voor kennis vermeerdering.

Door de stuurgroep wordt vanaf heden samen met de programmacommissie verder vorm gegeven aan de invulling van het programma en het begeleiden van de key note speakers naar de finale op ons event. We merken dat het enthousiasme bij alle aangemelde sprekers groot is om vooral kennis te delen en met elkaar te leren van de ontwikkelingen binnen  ons vak. “wij van WC eend…”zal niet de toon zijn, maar meer een toon zoals Chriet Titulaer dat zo mooi stelde: “welkom in de wondere wereld…”.
We laten ons verrassen.

Brancheborrel naar Utrecht verhuisd
Lekker naar buiten, bij zon en regen, wie houdt je tegen? Een warme chocomel, een koud biertje, een plankje om te delen met velen. Bij Anafora brandt de kachel, is het gezellig, ontdek je nieuwe smaken, ontmoet je nieuw vrienden en vier je het leven.
Met een lezing, het bespreken van het IT Infra programma hebben we de middag weer nuttig gevuld. Toch zal de brancheborrel heel veel ruimte bieden om elkaar te ontmoeten, elkaar te spreken in een andere setting. Ontspannen en ongedwongen onder het genot van een lekkere barbecue, hapjes en koude drank. Neem ook vooral relaties mee. We zijn geen gesloten vereniging, maar een vereniging die open staat voor nieuwe ontmoetingen. U kunt zich hier aanmelden voor de brancheborrel.

Nogmaals een aantal datums, noteer ze!
– 14 juni                        Brancheborrel Anafora in Utrecht
– 11 november              Netwerkevent in Amsterdam met bezoek brouwerij, diner en overnachting
– 12 november              IT Infra 12 De Kromhouthal in Amsterdam