Intel® Smart Display Module-Large voor Digital Signage applicaties

Axiomtek’s SDM500L wordt aangedreven door de 8e generatie Intel® Core ™ processor met de 9e generatie Intel® HD Graphics-chipset. Deze Intel® SDM-L-module meet slechts tot 175 x 100 mm met een maximale z-hoogte van 1,6 mm, welke zeer geschikt is voor ultraplatte displays. De krachtige, op Intel® CoreTM gebaseerde SDM500L is geoptimaliseerd voor digital signage, interactieve flatpanel displays, interactieve touch computers en video walls.

Axiomtek’s SDM500L signage computer module biedt verrijkende visuele ervaringen waarbij minimale implementatie en beheer nodig zijn. De computer module kan gemakkelijk worden aangesloten op een SDM-beeldscherm via een high-speed PCIe x8 edge-connector – die 4K-resolutieschermen en video-opname ondersteunt en tevens beschikt over ingebouwde USB 3.0, HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, Serial TX / RX- en I2C-signalen.

De SDM500L heeft twee 260-pins DDR4-2400 SO-DIMM-slots voor maximaal 32GB geheugen. Daarnaast wordt het geleverd met één M.2 Key E-slot voor een Wi-Fi / Bluetooth-module. Bovendien zijn één M.2 key M en één M.2 key B-slots beschikbaar voor opslag. Tot slot ondersteunt de SDM500L maximaal drie onafhankelijke 4K-schermen via DisplayPort 1.2, HDMI1.4 en HDMI 2.0. Het ondersteunt zowel de Intel® AMT 12 als de Intel® vPro ™ -technologie voor eenvoudige monitoring en remote management.

Product kenmerken van de SDM500L:

  • 8ste generatie Intel® Core ™ i7 / i5 / i3 processor (codenaam: Whisky Lake U)
  • Twee DDR4-2400 SO-DIMM-slots voor maximaal 32 GB geheugen
  • Een M.2 Key E expansion slot
  • Een M.2 sleut M expansion slot
  • Een M.2 Key B expansion slot
  • Biedt een HDMI, vier USB 3.0, een USB type C en een GbE LAN
  • Ondersteunt de Intel® AMT 12 en de Intel® vPro ™ technologie (Intel® Core ™ i5 en i7)

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.