In een paar klikken een slim en flexibel behuizingssysteem?

Industrial Case System (ICS) is een nieuwe serie modulaire DIN-railbehuizingen. De slimme opbouw biedt u ongekende mogelijkheden. U combineert verschillende standaard aansluitingen met de bouwgrootte die u wenst. Zo gaat u efficiënt om met de ruimte en tijd. En samenstellen? Dat is simpelweg een eitje.

Waarom ICS?

  • bij uitstek geschikt voor Industry 4.0 omgevingen en IIoT apparaten
  • standaard aansluitingen, zoals RJ45, USB, D-SUB of SMA antennebus
  • gemak, snelheid, flexibiliteit en standaard op maat
  • slim ontwerp voor warmteafvoer en koeling
  • 8-polige busverbinder voor parallelle en seriële module-to-module communicatie

De behuizingsserie biedt een basis voor toepassingen van Industrie 4.0, voor vermogenselektronica en procesautomatisering zoals communicatiesystemen, interfaces en gateways, relaismodulen of veiligheidstechniek. Dankzij het zeer flexibele en modulaire systeem kunt u de behuizingen aan de benodigdheden voor uw toepassing aanpassen. Nog meer specifieke aanpassingsopties bieden optionele montagerail-busverbinders, coderingsmogelijkheden en verschillende kleurvarianten.

Modulaire elektronicabehuizingen van de serie ICS

In een paar klikken een slim en flexibel behuizingssysteem?

Phoenix Contact B.V.

Phoenix Contact 

Achter deze naam schuilt een excellente service. Onze verkooporganisatie zorgt met competent en persoonlijk advies dat u en uw wensen steeds het middelpunt vormen. Neem daarvoor contact met ons op!

Zeven bedrijfseigen productiefaciliteiten in het buitenland. Nagenoeg 50 eigen verkooporganisaties en meer dan 30 lokale vertegenwoordigingen. U kunt erop vertrouwen: wij zijn in de buurt!

Een breed productassortiment, afgestemd op de diverse markten en hun behoeften, vormt de kern van de onderneming: apparaten- en printplaataansluittechniek, industriële componenten voor de elektrotechniek en elektronica alsmede industriële automatiseringssystemen.

Wij zullen u overtuigen met onze innovatieve componenten, systemen en complete oplossingen.

Componenten

Wanneer er een gedetailleerde functionaliteit wordt gevraagd. Zodra hoogwaardige onderdelen of beproefde afzonderlijke componenten nodig zijn. Van de klassieke aansluit- en speciale klem via de spatwaterbeveiligde machineconnector tot aan Wireless Ethernet.

Systemen

Overal, waar de samenwerking tussen meerdere componenten moet kloppen. Hier schenken wij, vergeleken met afzonderlijke producten, aandacht aan de hogere complexiteit – bij een gelijkblijvende hogere efficiency.

Oplossingen

Zodra duurzame, uniforme, compleet nieuwe antwoorden op speciale vraagstukken nodig zijn. Hier stemmen wij individueel met u af en zoeken we samen de juiste oplossing.

Op het gebied van de energievoorziening en dan met name duurzame energiesoorten. Op het gebied van de apparaten-, machine- en schakelkastbouw. Op het gebied van automatiserings- en veiligheidssystemen ter beveiliging van mens, machine en data. Op het gebied van infrastructuuroplossingen. En nog veel meer.

Kortom: overal waar ideeën voor de toekomst nodig zijn. Wij zijn uw partner – lokaal en via het uitgebreide netwerk van de Phoenix Contact-groep.