ilinox® DEH hygiënisch design klemmenkasten

Naast de standaard QSD hygiënisch design wandkasten heeft ilinox nu ook klemmenkasten met hygiënisch design voor toepassingen in de voedingsindustrie. De nieuwe DEH serie klemmenkasten zijn voorzien van een RAL5015 blauwe siliconen afdichting en speciale hygiënische bouten voor de sluiting van de deksel conform EHEDG. De DEH serie heeft een beschermgraad van IP69 en is standaard vervaardigd in AISI304. Op aanvraag kunnen ze ook geproduceerd worden in AISI316L. De klemmenkasten zijn voorzien van twee interne aansluitpunten voor montage van een DIN-rail of een kleine montageplaat. De montageplaten zijn apart verkrijgbaar. De DEH serie is standaard verkrijgbaar in vier verschillende maten van 82x82x89 tot 132x152x89. Andere maten zijn op aanvraag te produceren als special.

Klik hier voor meer informatie

CC Nederland B.V.

We Control Components

CC Nederland is toeleverancier van besturingscomponenten en systemen voor de industriële automatisering. Ons aanbod is bijzonder uitgebreid en beslaat de productgroepen: Machineveiligheid, Besturingstechniek, Componenten, Connectoren, Signaleringen, Machineverlichting en (op maat gemaakte) RVS schakelkasten.

Alle producten van CC Nederland zijn van de hoogste kwaliteit en voorzien van de benodigde keurmerken, certificeringen en toelatingen. Wij werken alleen samen met gerenommeerd toeleveranciers.

Door veel relaties worden wij vanaf het begin betrokken bij ontwerp-, ontwikkel- en verbeterprocessen. Zo kunnen wij nog beter inspelen op specifieke eisen. Onze meerwaarde vindt u ook terug in de snelle levering uit de grote eigen voorraad.