HPS Industrial voor zesde keer aanwezig op Machinebouw Event 2019

HPS Industrial is samen met zijn dochteronderneming PLC Direct aanwezig op het Machinebouw Event op dinsdag 3 december 2019.

Op de zesde editie van het event komt een groot scala aan onderwerpen aan bod. Door verschillende sprekers worden thema’s als procesoptimalisatie, modulair bouwen en Machine Vision besproken. Namens HPS Industrial is Steven Wigboldy, Business Development Manager, aanwezig. Hij kan meer vertellen over de nieuwste industriële computersystemen. Daarnaast vertelt Chris van Alsemgeest, Sales Engineer bij PLC Direct, meer over de laatste HMI-oplossingen van Weintek.


Stand HPS Industrial in 2018

Datum: 3 december 2019
Locatie: 1931 Congrescentrum in Den Bosch
Ontvangst: 9.00 – 9.25 uur
Programma: 9.30 – 16.55 uur
Volledig programma: https://fhi.nl/machinebouwevent/programma-2019/

Breng vooral een bezoek aan de stand van HPS Industrial en PLC Direct. Registreren voor het event kan hier.

 

HPS Industrial B.V.

HPS industrial BV is een onderneming die gespecialiseerd is in het samenstellen, bouwen en configureren van industriële computer- en netwerkoplossingen. Het bedrijf levert systemen voor oplossingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor lange termijn. Met onze sales en technische mensen zorgen we voor de juiste oplossing, samenwerking en langdurige relatie met onze klanten. Het leveringsprogramma omvat Panel en box PC’s,  Industriële Gateway PC’s, Embedded computer boards, Industriële touch panels,  HMI schermen en industriële bedrade en draadloze netwerk producten. HPS vertegenwoordigt de volgende merken Arbor, Ibase, Moxa en Aplex