Heat pipe integratie in uw LED en industrial applications

Vanwege nieuwe thermische en technische ontwikkelingen is het mogelijk om verschillende succesvolle integraties van heat pipes te realiseren in nieuwe krachtige LED-toepassingen (zie afbeelding). Naast de LED-markt vindt deze heatpipe-technologie ook zijn weg in verschillende industriële toepassingen.

Heat pipes met een hoge thermische geleidbaarheid (> 3.000 W/mK en meer), zijn licht van gewicht en goedkoop. Er zijn verschillende technologieën beschikbaar, maar met behulp van een adviesbureau op het gebied van thermische engineering/ software garanderen onze technici u de beste thermische prestaties, omdat een totale integratie van product/ assemblage van cruciaal belang is.

Er zijn meerdere opties mogelijk met betrekking tot het aantal beschikbare diameters (zelfs meer dan 20 mm). Daarnaast is er een keuze mogelijkheid voor verschillende materialen, meerdere vloeistoffen (bijvoorbeeld met methanol kunnen we naar -30◦C gaan), slanke versies (0,4 mm), flexibele types en lengtes die kunnen oplopen tot meer dan 50 cm. Naast de warmteoverdracht van punt A naar punt B doormiddel van een heat pipe, kunnen we deze hoge warmteoverdrachten ook realiseren in grotere oppervlakten met behulp van een vapor chamber.

Voor meer informatie: info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]