Grote 55Ah Li-Ion cel met ongekende specificaties

Het Duitse EAS maakt Li-Ion en LFP cellen met extreem goede Eigenschappen. De levensduur van Lithium batterijen wordt zwaar beïnvloed door hoge temperatuur in de cel. Dit kan ontstaan door de interne weerstand van de batterij.

EAS heeft een uniek productieprocedé waarmee de interne weerstand extreem laag blijft. De grootste weerstand zit aan de grote tapeinden die de aansluitingen vormen. De HE602030 is een hoge energie NCA cel van 3,6V en 55Ah die Ø60x 203mm meet.

De gegarandeerde levensduur bij 100% ontladen is meer dan 1000 cycles en bij 80% zeker 2000 cycles. Dat is meer dan het dubbele van gangbare cellen. De laadtemperatuur van 0~+40°C is standaard voor Li-Ion maar de ontlaadtemperatuur is -30 ~ +60°C; de lage temperatuur is uitzonderlijk.

De elektrische waardes spreken ook tot de verbeelding: maximale ontlaad stroom 100A en 2 seconden pulsen zelfs 880A. Samengestelde packs van de HE602030 worden gebruikt voor onder meer aandrijvingen in maritieme toepassingen, waar de omgevingsvariabelen streng zijn en een absolute uptime wordt geëist.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling