Graphics, communicatie en realtime control in één enkele chip of op een handig baseboard

Kontron lanceert een nieuwe System on Module (SOM), welke ook reeds geplaatst op een baseboard verkrijgbaar is. De SOM-STM32MP157 SoM biedt geconcentreerde computing power voor visualisatie, internetcommunicatie en veeleisende besturingstaken in de mechanical engineering en in de apparaattechnologie.

Drie processor cores in één behuizing bieden de juiste oplossing voor iedere taak. Op basis van het Linux-besturingssysteem behandelt de Cortex®-A7 Dual Core alle complexe visualisatietaken, inclusief de weergave van webcontent. Met de Cortex®-M4-processor beschikt de SOM-STM32MP157 over bewezen microcontrollertechnologie met diverse peripheral interfaces. De System on Module biedt hierdoor een uitstekende oplossing om zeer compacte, krachtige apparaat- of machinebesturingen te realiseren in combinatie met bestaande of individuele baseboards. Hierbij is tevens rekening gehouden met de ondersteuning van touch screens en draadloze technologieën die voor het IoT vereist zijn.

Met de STM32MP157 biedt Kontron ook de SOM aan, gemonteerd op een baseboard. Dit baseboard bevat een aantal digitale I/O channels en twee analoge kanalen. Remote I/ O-modules kunnen via een CAN-interface worden aangesloten. Dit zorgt ervoor dat de STM32MP157 zeer geschikt is voor het implementeren van compacte, kosteneffectieve high-performance touch-HMI’s of voor machinebesturingen.

Of u nu uw eigen baseboard wilt ontwikkelen met de SOM-STM32MP157 of dat u kiest voor de STM32MP157 waarbij de SOM al gemonteerd is op een baseboard; de features van de SOM bieden u een uitstekende basis voor een snel en betrouwbaar ontwerp.

Voordelen van de SOM-STM32MP157:

  • Communicatie en Realtime in één intelligente module
  • Snelle en eenvoudige realisatie van complexe processoroplossingen
  • Geen speciale lay-outkennis nodig voor DDR3 RAM-connectiviteit
  • Korte time-to-market
  • Vereist slechts één voedingsspanning (3,3 V)
  • Dual Cortex®-A7 core en Cortex®-M4 in één behuizing
  • 3D GPU
  • Schaalbare geheugenuitbreiding
  • Voorgeinstalleerd embedded Linux operating systeem incl. driversvoor communicatie en display + touch interfaces
  • STM32MP157: low-cost oplossing dankzij het gebruik van eenvoudige baseboards

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.