FPGA Pin Optimization

Product Demo. An automated and bidirectional information exchange with FPGA software tools delivers a correct-by-construction vendor rule-driven I/O assignment resulting in a fast and error free optimization process. Includes the latest device support and early access to not-yet-released FPGA vendor devices.

InnoFour B.V.

Onze missie is om tools, technologie en methodologieën te bieden op het gebied van elektronisch en mechanisch ontwerp, met als doel te innoveren, de ontwikkelingscyclus te verkorten en voorspelbaarder te zijn. In onze portfolio bieden we de allerbeste producten en oplossingen om de ontwerpuitdagingen aan te gaan die de ingenieurs vandaag tegenkomen, zoals het verkorten van de time-to-market, het verhogen van de productiviteit en het produceren van meer concurrerende producten.

InnoFour, gevestigd in Almelo – Nederland, met vestigingen in Lund en Stockholm – Zweden en Jessheim – Noorwegen is een channel partner voor Mentor, a Siemens Business, Downstream Technologies, DfR Solutions, CircuitByte, SamacSys en Omnify Software in België, Denemarken, IJsland, Luxemburg, Noorwegen, Zweden en Nederland. InnoFour is Solution Partner van Siemens PLM Software voor de distributie en support van Polarion.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website op www.innofour.com