Flexibele Faraday kooi

Elektrisch geleidend textiel is een baanbrekend materiaal welkeruimschoots voldoet aan de eisen voor RF afschermingen. Het duurzame, lichtgewicht, corrosie-resistente materiaal is gebaseerd op nylon rip-stop parachutedoek welke wordt geplatteerd met achtereenvolgens: zilver, koper en nikkel. Met dit materiaal worden Faraday tenten gemaakt met een afscherming tot 95dB.

Om complete afscherming te garanderen wordt de tent genaaid met geleidende garen en uitgevoerd met geleidende ritssluitingen en geleidend klittenband.

Deze tenten worden gebruikt voor onder meer:

  • afgeschermde communicatie
  • veilig stellen van gevoelige elektronica
  • pre-complience EMC testen

Gebruiksgebieden zijn: defensie, veiligheidsdiensten, ruimte- en luchtvaart, medische en commerciële elektronica. De flexibiliteiten lichtgewicht karakter maken het Faraday tent systeem eveneens uitermate geschikt als reverberation kamer.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling