Flexibel E&A in 2021; nieuwe beurs LabNL

Eind september is het weer zover: Electronics & Applications 2021 opent zijn deuren in de Jaarbeurs te Utrecht. Nieuw is LabNL, een vakbeurs voor alles rondom laboratorium technologie. Dankzij de standaard stands op E&A en LabNL zijn de kosten voor exposanten laag, het format is flexibel rondom Covid-19 en deelnemers kunnen hun deelname kosteloos annuleren voor 1 juni 2021.

Het E&A-concept – het tonen van de complete elektronicaketen – blijft onveranderd sterk en maakt de exposanten mogelijk om producten, diensten en waarden van bedrijven in de industriële elektronica op een efficiënte en flexibele manier tastbaarder te maken voor de beursbezoeker. Als de omstandigheden rondom de coronapandemie het toelaten, biedt de beurs het moment voor zowel exposanten als bezoekers om samenwerkingen aan te gaan die oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen. De aanpak van deze E&A-editie past zich aan op de actuele situatie rondom de coronasituatie. Dat biedt alle exposanten zekerheid.

Door deze flexibiliteit pakken de andere branches van FHI ook de mogelijkheid op om het contact met klanten blijvend te versterken. Zo kunnen leden en exposanten van de branche Laboratorium Technologie deelnemen aan de nieuwe beurs LabNL die gelijktijdig met E&A wordt gehouden.

LabNL, net als E&A van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september, toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. De vakbeurs biedt een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation. Ook life science-oplossingen geven acte de présence op LabNL.

Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op met Mirjam Beute of check de site.