Eulum Design: de Arcane module

De Arcane module is een volledig geïntegreerde lichtmodule, die het mogelijk maakt om eenvoudig via een app de lichtintensiteit, kleurafstemming, volledige kleurmenging en een variabele 10°-50° stralingshoek draadloos te regelen.

Voorzien van een 24 VDC/48 VDC constante spanningsingang en kan worden geïnstalleerd of achteraf worden ingebouwd in bijna elke railspot of downlight met een 50 mm (2 in.) opening.

De volledig geassembleerde Arcane module is voorzien van RGBW-kleurafstemming, instelbare LED’s en single CCT-opties. Al deze functies hebben dim- en stralingshoekregeling via de Casambi-app. Ook zijn er veel accessoires voor de Arcane module beschikbaar.

Productkenmerken van de

  • 24VDC / 48VDC Constant Voltage Input
  • Draadloze BLE input
  • White LED / Tuneable LED / RGBW Colour Mixing
  • 3 jaar garantie

Voor meer informatie: info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]