Energy Storage: technische kennis voor actuele toepassingen

De kansen met en voorbeelden van energieopslag nemen in een snel tempo toe. Voor zowel de continuïteit bij het leveren van energie binnen het net als allerlei toepassingen in de scheepsvaart, automotive en industrie zijn de mogelijkheden en de business cases zeer concreet te benoemen. Dit vraagt om technische deskundigheid. De kennis en kwaliteiten hiervoor worden aangeboden op het Energy Storage event op 12 februari 2019.

De energietransitie in de wereld vraagt om een actuele aanpak. Dat is niet alleen van belang voor een smart grid met duurzame/nieuwe energiebronnen, maar ook voor diverse situaties in de praktijk van de industrie. Energieopslag biedt voordelen in stabiliteit, effectiviteit en efficiency voor een grote diversiteit aan toepassingsgebieden, zoals voor elektrische voertuigen, transport in het algemeen, gebouwen, datacenters en de algehele infrastructuur.

Een sterk netwerk van technische toeleveranciers biedt u door de samenwerking een programma met neutrale kennisoverdracht. De deskundigheid van en de actuele mogelijkheden met technologie worden in de presentaties voor het voetlicht gebracht.

Om kansen met energieopslag te pakken is samenwerking en een krachtig netwerk van groot belang. Een bezoek aan het Energy Storage event gaat samen met dat netwerk. Het is dus meer dan de moeite waard om deze eerste editie te bezoeken.

Hier kunt u het volledige programma van het Energy Storage event bekijken. Op de site kunt u zich ook aanmelden voor een gratis bezoek.