Elektronische zekering met snelle trigger-eigenschappen

EasyB biedt voor elke toepassing de geschikte uitschakelkarakteristiek. Verschillende uitschakelkarakteristieken zijn nodig: er zijn verbruikers met hoge inschakelstromen zoals aandrijvingen, maar gevoelige apparatuur kan hierdoor juist beschadigen. Naast trage zekeringen en zekeringen met een ingebouwde stroombegrenzing, is er nu ook een snelle zekering die kortsluiting binnen 2ms uitschakelt.
Alle verschillende karakteristieken kunnen eenvoudig binnen het EasyB systeem gecombineerd worden en daarmee exact aangepast worden aan de belasting. De nieuwe varianten met één kanaal of twee kanalen zijn UL508, UL2367 en 1A tot 4A NEC Class 2 gecertificeerd.
Met de interne zekering die aangepast wordt aan de nominale stroom voldoen deze modulen ook aan de beveiliging volgens de EN60204-1.
Van een basismodule om alleen de belasting te beveiligen tot aan een complete intelligente stroomverdeling met veldbussen of IO link-interface voor communicatie naar bovenliggende systemen.
EasyB biedt al het noodzakelijke voor het opzetten van Industry 4.0 compatible systemen met conditiebewaking en predictive maintance.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling