Elektronicabehuizingen voor ruwe toepassingsomstandigheden

Outdoor-behuizingen uit de serie ECS van Phoenix Contact zijn vanaf nu ook in een compactere bouwvorm leverbaar.

De kleinere inbouwdiepte van 109 mm – in plaats van 169 mm – is vooral geschikt voor toepassingen met weinig beschikbare ruimte, waar een hoge beschermklasse nodig is. De behuizingen in beschermklasse IP69 bieden een betrouwbare bescherming van de geïntegreerde elektronica tegen stof, vuil en water en zijn daarom met name een oplossing voor toepassingen binnen- en buitenhuis. Voor beide bouwgroottes biedt Phoenix Contact bovendien passieve lichtgeleiders en actieve signaallampen voor montage aan de voorzijde. Het spatwaterdichte toebehoren is geschikt voor de een- en meerkleurige weergave van bedrijfstoestanden en elektronicafuncties en vergemakkelijkt zo de functiecontrole en het onderhoud van de robuuste elektronica-eenheid.

Elektronicabehuizingen voor ruwe toepassingsomstandigheden

Meer informatie

Phoenix Contact B.V.

Phoenix Contact 

Achter deze naam schuilt een excellente service. Onze verkooporganisatie zorgt met competent en persoonlijk advies dat u en uw wensen steeds het middelpunt vormen. Neem daarvoor contact met ons op!

Zeven bedrijfseigen productiefaciliteiten in het buitenland. Nagenoeg 50 eigen verkooporganisaties en meer dan 30 lokale vertegenwoordigingen. U kunt erop vertrouwen: wij zijn in de buurt!

Een breed productassortiment, afgestemd op de diverse markten en hun behoeften, vormt de kern van de onderneming: apparaten- en printplaataansluittechniek, industriële componenten voor de elektrotechniek en elektronica alsmede industriële automatiseringssystemen.

Wij zullen u overtuigen met onze innovatieve componenten, systemen en complete oplossingen.

Componenten

Wanneer er een gedetailleerde functionaliteit wordt gevraagd. Zodra hoogwaardige onderdelen of beproefde afzonderlijke componenten nodig zijn. Van de klassieke aansluit- en speciale klem via de spatwaterbeveiligde machineconnector tot aan Wireless Ethernet.

Systemen

Overal, waar de samenwerking tussen meerdere componenten moet kloppen. Hier schenken wij, vergeleken met afzonderlijke producten, aandacht aan de hogere complexiteit – bij een gelijkblijvende hogere efficiency.

Oplossingen

Zodra duurzame, uniforme, compleet nieuwe antwoorden op speciale vraagstukken nodig zijn. Hier stemmen wij individueel met u af en zoeken we samen de juiste oplossing.

Op het gebied van de energievoorziening en dan met name duurzame energiesoorten. Op het gebied van de apparaten-, machine- en schakelkastbouw. Op het gebied van automatiserings- en veiligheidssystemen ter beveiliging van mens, machine en data. Op het gebied van infrastructuuroplossingen. En nog veel meer.

Kortom: overal waar ideeën voor de toekomst nodig zijn. Wij zijn uw partner – lokaal en via het uitgebreide netwerk van de Phoenix Contact-groep.