Elektronicabehuizingen voor Raspberry Pi

Phoenix Contact brengt een nieuwe behuizing voor uw Raspberry Pi-minicomputers op de markt.

De serie UCS-RPI rondt de productfamilie universele elektronicabehuizingen af en beschermt de Raspberry Pi-modellen B2 en B3 betrouwbaar tegen mechanische en fysieke invloeden. De behuizing in beschermklasse IP 40 in de bouwgrootten 125 mm x 87 mm en 145 mm x 125 mm zijn leverbaar in de kleuren lichtgrijs en zwart. De onderling compatibele zijwanden van de elektronicabehuizingen zijn af fabriek reeds voorzien van uitsparingen voor de standaardaansluitingen van de Raspberry Pi-modulen. Dankzij de bijpassende montagetoebehoren kunt u de behuizingen veilig toepassen op tafels of op de montagerail of direct op de wand monteren.

Elektronicabehuizingen voor Raspberry Pi

Meer informatie

 

Phoenix Contact B.V.

Phoenix Contact 

Achter deze naam schuilt een excellente service. Onze verkooporganisatie zorgt met competent en persoonlijk advies dat u en uw wensen steeds het middelpunt vormen. Neem daarvoor contact met ons op!

Zeven bedrijfseigen productiefaciliteiten in het buitenland. Nagenoeg 50 eigen verkooporganisaties en meer dan 30 lokale vertegenwoordigingen. U kunt erop vertrouwen: wij zijn in de buurt!

Een breed productassortiment, afgestemd op de diverse markten en hun behoeften, vormt de kern van de onderneming: apparaten- en printplaataansluittechniek, industriële componenten voor de elektrotechniek en elektronica alsmede industriële automatiseringssystemen.

Wij zullen u overtuigen met onze innovatieve componenten, systemen en complete oplossingen.

Componenten

Wanneer er een gedetailleerde functionaliteit wordt gevraagd. Zodra hoogwaardige onderdelen of beproefde afzonderlijke componenten nodig zijn. Van de klassieke aansluit- en speciale klem via de spatwaterbeveiligde machineconnector tot aan Wireless Ethernet.

Systemen

Overal, waar de samenwerking tussen meerdere componenten moet kloppen. Hier schenken wij, vergeleken met afzonderlijke producten, aandacht aan de hogere complexiteit – bij een gelijkblijvende hogere efficiency.

Oplossingen

Zodra duurzame, uniforme, compleet nieuwe antwoorden op speciale vraagstukken nodig zijn. Hier stemmen wij individueel met u af en zoeken we samen de juiste oplossing.

Op het gebied van de energievoorziening en dan met name duurzame energiesoorten. Op het gebied van de apparaten-, machine- en schakelkastbouw. Op het gebied van automatiserings- en veiligheidssystemen ter beveiliging van mens, machine en data. Op het gebied van infrastructuuroplossingen. En nog veel meer.

Kortom: overal waar ideeën voor de toekomst nodig zijn. Wij zijn uw partner – lokaal en via het uitgebreide netwerk van de Phoenix Contact-groep.