Don Schriek: ‘’Downtime is de grootste ‘worst nightmare’ van een applicatie’’

Op 19 juni a.s. gaat Don Schriek een presentatie geven, inclusief een live demonstratie, namens Acal BFi op het Power Electronics Event in Den Bosch. Dit event is de ‘hotspot’ waar (power) engineers hun kennis vergroten door te leren van power experts. Don is werkzaam als European Sales Manager bij onze power partner Excelsys (sinds 2017 onderdeel van Advanced Energy). Wij stelden hem een aantal vragen vooruitkijkend op deze dag.

1. Jouw presentatie gaat over Industry 4.0 en power supplies. Waarom is connectiviteit samen met power supplies een zinvolle combinatie?

“Informatie verzamelen en iets doen met de verzamelde informatie is gemeengoed geworden. Dit komt vooral door de mogelijkheden, gebruikersvriendelijkheid en de lage kosten van de hedendaagse IoT toepassingen’’, aldus Don. “Er is geen dure hardware meer nodig om een voeding te kunnen uitlezen. Het hebben van snel belangrijke parameters van de voeding zoals temperatuur, spanning en stroom is erg handig voor het gebruik van jouw product door jouw eindgebruiker. Hierdoor weet de eindgebruiker bijvoorbeeld op tijd dat de voeding aan vervanging toe is. Indien jouw product dit inzicht geeft, lig je voor op je concurrentie” geeft Don aan.

 

Klik hier voor het gehele interview 👉🏼 https://lnkd.in/eSMf7rt

Schrijf u hier (kosteloos) in voor deelname aan het event en de presentatie 👉🏼https://lnkd.in/e5mw9f6

Wij kijken uit naar uw komst naar onze stand en presentatie!

 


 

Inhoud presentatie: Industrie 4.0 en power supplies; waar staan we en waar gaan we naartoe

Technisch gezien kunnen we al een tijd communiceren met voedingen. Denk aan waardevolle informatie over spanning, stroom en temperatuur. Sinds kort merken we dat hier ook daadwerkelijk behoefte aan is. De wensen en mogelijkheden waar industrie 4.0 om vraagt en gaat vragen worden steeds relevanter.
Vanuit een power point-of-view gaan we in op de toekomstverwachtingen van industrie 4.0 bij het communiceren met power supplies. Ook worden de huidige mogelijkheden live gedemonstreerd.

Don Schriek, Excelsys namens Acal BFi

 

 

Acal BFi Netherlands

Acal BFi helpt (high tech) bedrijven en (semi) overheden met advies, ontwerp en levering van elektronica componenten en systemen. Dit doen wij samen met onze producerende sister companies zoals Myrra, Noratel en Variohm en partners zoals Sierra Wireless, Keysight, FLIR en Advanced Energy.


Met zo’n 600 medewerkers verspreid over productielocaties en kantoren in 11 Europese landen helpen wij engineers naar tevredenheid die werkzaam zijn in de (maak)industrie, high tech, elektronica ontwikkeling en (semi) overheden zoals universiteiten en onderzoekslabs. Bedrijven en overheden kunnen dankzij ons hun meest innovatieve oplossing snel en tegen de beste kostprijs aan hun eindklant leveren. Ons moederbedrijf DiscoverIE is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange.Onze specialismen:

Power Imaging
Test and Measurement Photonics
IoT, M2M, Wireless Cables and Connectors
Embedded Computing RF and Frequency Control
Magnetics Semiconductors
Sensors Fibre Optics

Volg ons: LinkedInTwitter