Displaytechnologie, 11,6″ full HD scherm met OGS CTP, IPS van Yeebo Displays

Yeebo Displays heeft onlangs een nieuwe displaytechnologie op de markt gebracht, de 11,6″ full HD scherm (IPS TFT met OGS CTP, IPS). Staat garant voor breed beeld en hoge helderheid.

Full HD display, 11.6 inch IPS TFT with OGS CTP,  IPS, Wide View & High Brightness – YB-TG19201080C02A-C-A –

Item Contents Unit
Size 11.6″ inch
Resolution 1920 (RGB) * 1080
TFT interface EDP
Display mode IPS TFT
Active Area 256.32* 144.18 mm
Outline 294.60 * 196.50* 7.70 mm
Brightness 680 Cd / m2
Operating Temp -20 ~70 ºC
Remark Landscape

TOP-electronics

 

TOP-electronics is een technologie gedreven, gespecialiseerd vertegenwoordiger en distributeur in geavanceerde technologie gerichte oplossingen (elektronische componenten en modules).

 

Wij begeleiden onze klanten bij hun hightech ontwerpproces, niet alleen door levering van de best passende producten, maar voorafgaand aan het ontwerpproces zit TOP-electronics aan tafel met de engineers.

 

Om onze klanten de best mogelijke service te bieden zijn we continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de hightech niche markt en werken we wereldwijd met hightech wereld leidende leveranciers, zoals: Quectel, Trinamic, Sanyo Denki, ProAnt, Yeebo, Visionox, LM Technologies en Apex Microtechnology.

 

Wij hebben jarenlange (internationale) ervaring en met onze expertise helpen wij engineers in de (maak)industrie, hightech, elektronica en (semi) overheden zoals universiteiten en onderzoeklaboratoria.

 

De componenten, modules, test- en meetapparatuur hebben wij ondergebracht in diverse productgroepen om onze klanten overzicht te geven voor de juiste oplossing voor hun applicatie.

 

Expertise op het gebied van:

 

  • Wireless and IoT
  • Displays and Embedded Computing
  • Test and Measurement
  • Motion Control
  • Precision Analog
  • Power Conversion
  • Sensors
  • Cables and Connectors
  • Thermal Management
  • Components

 

TOP-electronics heeft een kantoor in Krimpen aan den IJssel, nabij Rotterdam. Hier vandaan leveren wij oplossingen en support voor de elektronica markt met name in Europa. Ons kantoor in Frankrijk bedient onze klanten in Frankrijk en vanuit ons kantoor in Arizona, USA, bedienen wij onze klanten in Noord-Amerika.

 

Wilt u meer informatie over TOP-electronics of haar partners? Het TOP-team staat voor u klaar om u de beste ondersteuning te geven.

TOP-electronics is lid van FHI Industriële Elektronica.

 

TOP-electronics