Datacenter professional – 10 redenen om bij Vijfhart een training te volgen

Door de steeds hogere eisen die aan de beschikbaarheid worden gesteld, kan de IT omgeving niet meer in de spreekwoordelijke meterkast worden ondergebracht. Datacenters krijgen te maken met een groeiende complexiteit, die ze het hoofd moeten bieden om downtime te voorkomen.  Downtime is namelijk niet alleen schadelijk voor de reputatie van een datacenter, het brengt ook vaak enorme kosten met zich mee. Daarnaast zien we dat met de cloud de vraag naar datacenters niet afneemt, maar alleen maar toeneemt. Daarmee neemt de vraag naar gecertificeerde datacenter professionals ook toe. 

Houd je kennis up-to-date!

Werk jij in of rondom een datacenter? Met de juiste kennis kun je het verschil maken. Wij hebben 10 redenen voor je op een rijtje gezet waarom jij als data professional er goed aan doet om een training bij Vijfhart te volgen:

1.      De factor ‘mens’  is van grote invloed op het (voorkomen) van downtime.
Training zorgt voor de juiste kennis en vaardigheden bij iedereen en vermindert de kans op downtime aanzienlijk.
2.      Training draagt bij aan betere communicatie tussen medewerkers.
Wanneer medewerkers ‘dezelfde taal’ spreken, resulteert dit in betere communicatie,  waardoor de kans op fouten afneemt.
3.       Onze datacenter trainingen zijn vendor neutraal. Geen gekleurd verhaal maar uitsluitend vak inhoudelijke informatie.
4.       Wij werken samen met zeer ervaren trainers die wereldwijd audits bij datacenters uitvoeren endidactisch goed onderlegd zijn.
5.       De bijbehorende certificeringen zijn wereldwijd geaccrediteerd door exameninstituut EXIN.
6.       Onze trainingen bieden de gelegenheid om ervaringen te delen met andere datacenter professionals.
7.       De trainingen bestaan uit een compleet framework, alle disciplines komen aan bod.
8.       Wij hanteren een flexibel rooster, waardoor er regelmatig trainingen van start gaan.
9.       Met de Vijfhart startgarantie zit je goed, een training voorzien van deze garantie gaat altijd door.
10.     Ruim 4.300 cursisten gingen je voor!

Datacenter Training Framework

Vijfhart heeft alles wat de (aankomende) Datacenter Professional nodig heeft. Een overzicht van al onze Datacenter trainingen vind je op onze website.

Bezoek onze beursstand

Tijdens IT Infra 2019 hebben we een interessante kortingsactie waardoor jij weer verder kunt groeien. We maken graag kennis met je op 12 november!

Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen is een begrip in de IT-opleidingenwereld. Al vijfendertig jaar is het bedrijf uit Arnhem actief met opleidingen en trainingen op ICT-gebied. Het opleidingsinstituut heeft vestigingen in Amsterdam, Arnhem/Velp, Eindhoven, Nieuwegein en Zwolle. Vijfhart IT-Opleidingen maakt nadat Bastiaan Janssen het bedrijf in september 2016 overnam van zijn vader een interessante groei door van opleider naar kennispartner.

Wij helpen (IT)-professionals en (IT)-eindgebruikers groeien met de best passende leerervaring. Door deze groei van kennis en vaardigheden helpen wij onze klantenkring uit te blinken in hun vakgebied. Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Op basis van deze diensten en resultaten werden wij afgelopen jaar (2018) tot Opleider van het jaar gekroond door Computable.

Een kleine greep uit ons opleidingsaanbod; Oracle, Java, Microsoft, Databasemanagement, Business Intelligence, Soft Skills. Wij organiseren tevens regelmatig gratis #Samengroeien sessies over uiteenlopende onderwerpen. Kijk op www.vijfhart.nl voor meer informatie!