CTRLink managed en unmanaged Switches

Contemporary Controls - Unmanaged ethernet switches

Voor eenvoudige systemen voldoen de plug-and-play unmanaged switches van Contemporary Controls aan uw behoeften. Deze producten werken, “rechtstreeks uit de verpakking”, en kunnen zonder configuratie in gebruik genomen worden. De EISK lijn van unmanaged switches uit de Skorpion Serie heeft switches tot zestien 10/100 Mbps poorten. Twisted-pair modules zijn leverbaar met 5, 8 of 16 poorten. Een mix van glasvezel en twisted-pair poorts zijn leverbaar met 5 of 8 poorten. De Skorpion serie biedt kosteneffectieve oplossingen met een breed scala aan opties voor de algemene automatiseringsmarkt waar DIN-rail montage gevraagd wordt.

Auto-negotiation, waarbij datasnelheid (10/100/1000 Mbps) en duplex (half of helemaal) zijn ingesteld tussen link partners zonder tussenkomst van de gebruiker, is standaard op koperen poorten. Auto-MDIX sluit uit de behoefte aan een crossover kabel bij trapsgewijze switches. Er zijn modellen beschikbaar met multimode (MM) of single-mode (SM) glasvezelpoorten om lange afstanden te verzorgen door een vijandige omgeving. Glasvezelpoorten zijn vastgezet op 100mbps datasnelheid en gebruiken 100BASE-FX-signalering bij een golflengte van 1310nm. Unmanaged switches bieden een eenvoudige, kosteneffectieve methode voor het uitbreiden van ethernet-netwerken. Lees meer..

Managed switches

Contemporary Controls - Managed-Switches

Het ultieme in prestatie en flexibiliteit is te vinden in een SNMP compatible managed switch die gegevens verstrekt over de gezondheid en prestatie van het netwerk. Door de switch te configureren, via zowel een webpagina of een consolescherm, kunnen geavanceerde functies worden opgeroepen, inclusief virtuele LAN’s om verkeer te segmenteren binnen één fysiek netwerk, verschillende Quality of Service (QoS) methoden (inclusief 802.1p) om het verkeer prioriteit te geven, poortbeveiliging en bescherming tegen indringing, poortspiegeling voor probleemoplossing en een programmeerbare fout-relais (fault-relay/foutrelais) dat gekoppeld kan worden aan een host controller voor alarm. Lees meer..

4S Industrie B.V.

Uw partner voor Secure Remote Access & IIoT Automation Cybersecurity

4S Industrie B.V. is in 2008 ontstaan vanuit de vraag om bij machinebouwers en eindgebruiker naast PLC en HMI ook remote service en maintenance op engineering te verlenen. Vanuit die basis is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in Operation Technology (OT) cybersecurity oplossingen.

Denk hierbij aan het veilig binnenhalen en verwerken van uw machine data, remote service & maintenance, automation firewall en Secure your Factory. Doordat wij luisteren naar uw vraag, continu innoveren en vanuit onze ervaring praktisch te werk gaan, zijn wij in staat u van een passende oplossing te voorzien. Hierin maken wij geen onderscheid in standaard- of maatwerkoplossingen, in nieuwe of bestaande systemen.

We werken daarbij samen met internationale leveranciers, die in hun gebied als technisch marktleider gezien kunnen worden, hoofdzakelijk met het stempel: “Made in Germany”.

Wij bieden hiermee krachtige oplossingen, waarmee u stilstand kan reduceren, service verlenen en aanbieden tegen de laagst mogelijk kosten en uw productie netwerk kan beveiligen. Kortom uw concurrentiepositie verbeteren.