Chillers voor optimaal koelen

Seifert Systems ontwikkelt en produceert chillers voor industriële toepassingen. In veel applicaties zoals systemen om voedsel te verpakken, machinewerktuigen als laserlas-en lasersnijsystemen, industriële motorregelaars en datacentra is een primaire eis om vloeistof terug te koelen. Seifert levert systemen tot 160kW die ontwikkeld zijn voor de individuele eisen.

Actieve vloeistofkoeling:

Om de temperatuur van de vloeistof tot onder de omgevingstemperatuur of onder de koelvloeistoftemperatuur te krijgen is er een actieve koeling nodig met behulp van een koelcompressor, dat kan een water- of luchtkoeler zijn.

Passieve vloeistofkoeling:

Soms is de temperatuur van de koellucht of koelvloeistof al

lager dan de gewenste koeltemperatuur. Dat biedt een simpelere koelstrategie die niet afhankelijk is van een koelcompressor maar van een warmtewisselaar. De koeltemperatuur ligt in de regel 5 tot 10°C hoger dan het koelmedium.

Met een stabiele temperatuur over een groot koelbereik, een temperatuurnauwkeurigheid van 0,1°C in combinatie met zuinige toerentalgeregelde IE3 pompmotoren biedt Seifert Systems de beste koeloplossing voor veel industriële processen.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling