Buitenverlichting met hoog lumen mogelijk dankzij CoolBeam® kits

Een reeks gepatenteerde bouwsets voor buitenarmaturen zijn speciaal ontwikkeld en gelanceerd rond het 2X2MX LED-platform.

Het 2x2MX-platform zelf levert perfecte IP67 waterdichte LED-engines voor gebruik buitenshuis. De CoolBeam®-kits zijn modulair ontwikkeld, zodat een brede reeks LED-stuurprogramma’s kan worden geïmplementeerd. Een brede variëteit aan lenzen met verschillende bundelpatronen zowel in PMMA als in silicone is ontwikkeld door Ledil voor het 2x2MX-platform.

De Strada 2x2MX of HB 2x2MX zijn gemonteerd met 8 schroeven in de richting van de LED-koeler. De LED-koeler is voorzien van een e-coating oppervlakteafwerking, waardoor deze beter bestand is tegen UV- en zoute omgevingen. Er is een aparte pakkingbus beschikbaar om de draad aan de achterkant van de 2x2MX koelmotor te plaatsen. Hierdoor is de motor, als een op zichzelf staande eenheid, IP67 Ingress beschermd.

Alles bij elkaar leidt dit tot een flexibiliteit die vaak nodig is bij project gebaseerde buitenverlichting. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe CoolBeam SQ4-01, geschikt van 9.500 tot 75.000 lumen. Het heeft een gepatenteerde fixture-kit voor 3 tot 12 CoolBlock® SQ-01 2x2MX LED-engines en een Smart PSU-beugel.

Voor meer informatie over het 2x2MX LED-koeling platform

Kenmerken CoolBeam

  • Gepatenteerde armatuurset voor 4 CoolBlock® SQ-01 2x2MX LED-engines voor industriële schijnwerpers of ontwerpen met een high bays tot 20.000 lumen;
  • Rth 0,1 ° C/W
  • Zwarte elektro-coating

Voor meer informatie: info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]