Branches

De Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Elektronica bundelt de gezamenlijke belangen van de bedrijven die actief zijn op de Nederlandse en de Benelux-markt voor industriële elektronica producten, systemen en diensten. In de Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Elektronica zijn circa 225 bedrijven verenigd met een gezamenlijke omzet van € 1,7 miljard in 2011.

De Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Automatisering bundelt de gezamenlijke belangen van de bedrijven die actief zijn op de Benelux-markt voor industriële automatisering: hard- en software producten, systemen en diensten. In de Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Automatisering zijn circa 200 bedrijven verenigd met een gezamenlijke omzet van € 2,1 miljard in 2011.

De Nederlandse brancheorganisatie voor Laboratorium Technologie is binnen haar werkveld de grootste organisatie in Nederland. Een actieve organisatie, die zich zowel richt op de belangen van producenten als leveranciers, variërend van kleine ondernemingen tot multinationals. In de Nederlandse brancheorganisatie voor Laboratorium Technologie zijn circa 180 bedrijven verenigd met een gezamenlijke omzet van € 1,5 miljard in 2010.

De Nederlandse brancheorganisatie voor Medische Technologie verenigt ongeveer 125 fabrikanten en leveranciers met een gezamenlijke totaalomzet in de Nederlandse zorg van circa 1,6 miljard euro. De afzetmarkt van de branche Medische Technologie wordt voornamelijk gevormd door ziekenhuizen, instellingen en zorgverzekeraars. Het productenprogramma van de aangesloten organisaties is zeer divers opgebouwd en loopt uiteen van specifieke disposabels tot en met hightech medische investeringsgoederen.