BioAccord LC-MS systeem voor biofarmaceutica

Het Waters BioAccord-systeem is een geïntegreerd systeem dat het uitvoeren van hoogwaardige LC-MS biofarmaceutische analyses voor elke gebruiker gemakkelijker maakt. Het is een eenvoudig te gebruiken systeemoplossing waarmee u direct beslissingen kunt nemen. De BioAccord geeft altijd de juiste kwaliteit van de resultaten. Dit komt omdat het een zelfkalibrerend, zelfoptimaliserend en zelfvoorzienend systeem is.

Het systeem levert de benodigde kwaliteitsgegevens om de uitdagingen aan te gaan waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd tijdens de ontwikkeling van biofarmaceutica. In veel biofarmaceutische laboratoria is de beschikbaarheid van een MS-expert de ‘bottleneck’ om LC-MS-gegevens te genereren en interpreteren. Dit beperkt de productiviteit en creëert knelpunten bij snelle besluitvorming. Het BioAccord-systeem is een geïntegreerd LC-MS-systeem met intelligente software, verbruiksartikelen, service en ondersteuning. Door de eenvoudige, geautomatiseerde set-up voor elke gebruiker biedt deze complete oplossing een nieuw niveau van gebruikerservaring.

Met het BioAccord-systeem kunnen gebruikers direct bepalingen uitvoeren op een speciaal ontworpen LC-MS-platform dat zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk is. Naast het leveren van gegevens van hoge kwaliteit, is het BioAccord-systeem geoptimaliseerd voor ongeëvenaarde robuustheid en reproduceerbaarheid voor elke toepassing, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u dag in dag uit consistente resultaten verkrijgt.  De aanpassingsvrije, krachtige elektrospray-ionisatiebron met ‘plug and play probe’ levert ongekende robuustheid en betrouwbaarheid. Het systeem maximaliseert ook de uptime door problemen snel te identificeren en op te lossen. Intuïtieve software en SmartMS optimaliseert automatisch, detecteert fouten en biedt richtlijnen voor het oplossen. Als onderdeel van het BioAccord-systeem en met toonaangevende scheidingsprestaties, biedt de ACQUITY UPLC I-Class PLUS nieuwe mogelijkheden om de resolutie en gevoeligheid van uw methoden te maximaliseren. Verbetering van de karakterisering van uw monsters, terwijl de productiviteit wordt verbeterd om efficiëntie van uw laboratorium te bevorderen.

Bezoek voor alle informatie de stand van Waters tijdens LabAnalyse 2019. Registreer hier voor een bezoek.

Website: