Bezoek het Microplastics webinar tijdens de online kennisweek van LabAnalyse

Registreer voor het Microplastics webinarWilt op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen voor het bepalen van Microplastics in water? Registreer dan nu voor het webinar dat op woensdag 2 december 2020 om 15:00 uur zal worden gehouden. Tijdens dit webinar zal Da Vinci Laboratory Solutions samen met haar partner GERSTEL de TED-GC/MS techniek voor het bepalen van microplastics in water presenteren. Dit is één van de webinars van de online kennisweek LabAnalyse. Tijdens deze kennisweek staat kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria centraal. De LabAnalyse online kennisweek vindt plaats van 1 t/m 3 december. Bent u werkzaam op het laboratorium? Dan is deelname voor u gratis.

Lees meer over het webinar en vergeet niet te registreren op: TED-GC/MS, Thermal Extraction and –Desorption combined with Gas Chromatography-Mass Spectrometry, a novel technique for the determination of microplastics in water | LabAnalyse (fhi.nl)

Da Vinci Laboratory Solutions

Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische oplossingen voor alle analytische uitdagingen vanaf monstervoorbereiding, analyse, rapportage, data management, verbruiksartikelen tot en met het verlenen van technische ondersteuning.

 

Onze missie is om de laboratorium efficiëntie te verhogen door:

  • Expertise in GC, LC, MS, TOC, XRF en software-ontwikkeling
  • Kennis van laboratorium processen
  • Vertegenwoordiging van toonaangevende leveranciers zoals Agilent, GERSTEL, VICI en XOS
  • Ontwikkeling en productie van innovatieve oplossingen

 

De uitgebreide portfolio en expertise maken het mogelijk voor Da Vinci om aan alle analytische behoeften te voldoen.