Basautomation

                                                                      Contemporary Controls - BASautomation

Maak de verbinding van BACnet naar Ethernet.
BASautomation™ – Bouwen op BACnet biedt oplossingen voor zowel kleinschalig als schaalbaar gebouwenbeheer. BACnet, een internationaal erkend gebouwautomatiseringsstandaard, heeft de mogelijkheid om een systeem van het veldniveau naar het internet te brengen. BACnet routers koppelen IP netwerken aan BACnet MS/TP. Gateways passen andere protocollen toe, zoals Modbus tot BACnet. BACnet/IP controllers – mogelijk gemaakt door een Sedona Framework of Niagara Framework – zij doen het werk. Eenmaal op het Ethernet kan de CTRLink familie met zijn verzameling managed en unmanaged switches en mediaconverters het verbindingsproces voltooien.

BACnet is een internationaal erkende standaard voor ISO datacommunicatieprotocollen die interoperabiliteit tussen verschillende bouwsystemen mogelijk maakt en tegelijkertijd een flexibel scala aan netwerkopties biedt, waaronder het gebruik van Ethernet- of IP-centrale infrastructuur en een eenvoudig, goedkoop Twisted-Pair-netwerk MS/TP . De Contemporary Controls Basautomation lijn bouwt voort op deze open standaard. Lees meer..

4S Industrie B.V.

Uw partner voor Secure Remote Access & IIoT Automation Cybersecurity

4S Industrie B.V. is in 2008 ontstaan vanuit de vraag om bij machinebouwers en eindgebruiker naast PLC en HMI ook remote service en maintenance op engineering te verlenen. Vanuit die basis is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in Operation Technology (OT) cybersecurity oplossingen.

Denk hierbij aan het veilig binnenhalen en verwerken van uw machine data, remote service & maintenance, automation firewall en Secure your Factory. Doordat wij luisteren naar uw vraag, continu innoveren en vanuit onze ervaring praktisch te werk gaan, zijn wij in staat u van een passende oplossing te voorzien. Hierin maken wij geen onderscheid in standaard- of maatwerkoplossingen, in nieuwe of bestaande systemen.

We werken daarbij samen met internationale leveranciers, die in hun gebied als technisch marktleider gezien kunnen worden, hoofdzakelijk met het stempel: “Made in Germany”.

Wij bieden hiermee krachtige oplossingen, waarmee u stilstand kan reduceren, service verlenen en aanbieden tegen de laagst mogelijk kosten en uw productie netwerk kan beveiligen. Kortom uw concurrentiepositie verbeteren.