All-in-one noodunit led driver maakt het makkelijk

Een noodunit die zowel een led driver, een lithium batterij voor de back-up voeding en een batterijlader bevat en die bovendien ook nogeens compacter qua afmetingen is als dezelfde oplossing met aparte modules; dat is de HotSpot Plus van Fulham.

Naast de versie van 45W is er nu ook een uitvoering van 70W. Elke armatuur wordt dankzij deze led driver meteen ook een noodverlichtingsarmatuur. De geïntegreerde back- up voeding zorgt ervoor dat bij spanningsuitval de lichtbron toch gevoed wordt. Er is geenextra lichtbron meer nodig die alleen maar gebruikt wordt tijdens noodsituaties.

De HotSpot Plus serie is CE en ENEC gekeurd met een compacte behuizing:

  • 45W is korter en breder 229 x 82mm, voor montage boven het plafond
  • 70W is lang en smal 424 x 30mm, voor integratie in een armatuur

Fulham integreerde een maandelijkse en jaarlijkse zelftest-functie. Zolang alles in orde is, blijft de testschakelaar groen, bij een probleem kleurt het rood. Een eenvoudige visuele inspectie volstaat om dit op te merken. Daarnaast is de noodvoeding programmeerbaar tussen 1W (540 minuten brandtijd) en 6W (90 minuten brandtijd).

De leddrivers zijn 0-10V dimbaar en in stappen van 1 mA programmeerbaar met een gebruiksvriendelijke programmeertool; de 45W versie van 250-1400mA en de 70W van 350-2400mA. De met Lithium ijzerfosfaat batterijen opgebouwde noodunit krijgt 5 jaar garantie mee, ook op het accupack.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling