Aansluitingen voor alle dimensies

Phoenix Contact presenteert een nieuwe productserie robuuste board-to-board-connectoren. Bij de marktintroductie omvat de serie FINEPITCH afgeschermde connectoren met 0,8 mm-raster en niet-afgeschermde uitvoeringen met 1,27 mm-raster.

De nieuw ontwikkelde productserie biedt veelzijdige oplossingen voor de apparaatinterne aansluiting van meerdere printplaten. Vanwege horizontale en verticale stift- en busconnectoren kunt u de printplaten in het apparaat mezzanine, coplanair of orthogonaal positioneren. Beide productfamilies omvatten 12- t/m 80-polige uitvoeringen voor stromen tot 1,4 A en spanningen tot 500 V AC. De productfamilie FINEPITCH 0.8 is met de EMC-afscherming vooral voor de storingvrije highspeed-gegevensoverdracht met max. 16 Gbit/s geschikt. De dubbelzijdig uitgevoerde contacten van het ScaleX-contactsysteem zorgen voor een langdurig stabiele elektromechanische aansluiting, ook onder belastingen zoals schokken of trillingen. Tegelijkertijd biedt het principe een hoge tolerantie bij door de montage afwijkend gepositioneerde connectoren. Door de vormgeving van de isolatiebehuizing wordt bovendien betrouwbaar voorkomen dat de connectoren foutief in elkaar worden gestoken. Geconfectioneerde IDC-busconnectoren van de productfamilie FINEPITCH 1,27 zijn indien gewenst met platte bandkabel in klantspecifieke lengte leverbaar en maken zo directe toepassing in het apparaat mogelijk.

Board-to-board-connectoren van de serie FINEPITCH 0.8

Meer informatie

Phoenix Contact B.V.

Phoenix Contact 

Achter deze naam schuilt een excellente service. Onze verkooporganisatie zorgt met competent en persoonlijk advies dat u en uw wensen steeds het middelpunt vormen. Neem daarvoor contact met ons op!

Zeven bedrijfseigen productiefaciliteiten in het buitenland. Nagenoeg 50 eigen verkooporganisaties en meer dan 30 lokale vertegenwoordigingen. U kunt erop vertrouwen: wij zijn in de buurt!

Een breed productassortiment, afgestemd op de diverse markten en hun behoeften, vormt de kern van de onderneming: apparaten- en printplaataansluittechniek, industriële componenten voor de elektrotechniek en elektronica alsmede industriële automatiseringssystemen.

Wij zullen u overtuigen met onze innovatieve componenten, systemen en complete oplossingen.

Componenten

Wanneer er een gedetailleerde functionaliteit wordt gevraagd. Zodra hoogwaardige onderdelen of beproefde afzonderlijke componenten nodig zijn. Van de klassieke aansluit- en speciale klem via de spatwaterbeveiligde machineconnector tot aan Wireless Ethernet.

Systemen

Overal, waar de samenwerking tussen meerdere componenten moet kloppen. Hier schenken wij, vergeleken met afzonderlijke producten, aandacht aan de hogere complexiteit – bij een gelijkblijvende hogere efficiency.

Oplossingen

Zodra duurzame, uniforme, compleet nieuwe antwoorden op speciale vraagstukken nodig zijn. Hier stemmen wij individueel met u af en zoeken we samen de juiste oplossing.

Op het gebied van de energievoorziening en dan met name duurzame energiesoorten. Op het gebied van de apparaten-, machine- en schakelkastbouw. Op het gebied van automatiserings- en veiligheidssystemen ter beveiliging van mens, machine en data. Op het gebied van infrastructuuroplossingen. En nog veel meer.

Kortom: overal waar ideeën voor de toekomst nodig zijn. Wij zijn uw partner – lokaal en via het uitgebreide netwerk van de Phoenix Contact-groep.