4SIGHT2 KALIBRATIE- EN ASSET MANAGEMENT-SOFTWARE

SLIM, SCHAALBAAR EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

4Sight2™ is de volgende generatie kalibratie- en managementsoftware die volledig inzicht biedt in al uw beschikbare apparaten, instrumenten en resources, met positieve gevolgen voor het onderhoud, de proces-efficiëntie en de compliance van uw vestiging.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk 
De software wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke en eenvoudige lay-out die zeer flexibel is en allerlei functies bevat waarmee managers het kalibratie-onderhoudsschema kunnen plannen, herzien en aanpassen. Met deze software kunt u de algehele efficiëntie van de kalibraties en het onderhoud van de instrumenten in uw vestiging verbeteren, dankzij de handmatige, vooraf gedefinieerde en geautomatiseerde procedures en routines.

4Sight2™ kan via de Google Chrome webbrowser op elke pc of tablet worden gebruikt. De software is dus overal en altijd via internet beschikbaar. Een veilige inlogfunctie biedt toegang tot de resultaten van deze mobiele en papierloze oplossing voor automatiseringsactiviteiten, zodat u over integere kalibratiedata van de hoogste kwaliteit beschikt.

Het kalibratiebeheer met 4Sight2™ is intelligent, schaalbaar en gebruiksvriendelijk, zowel voor een enkele gebruiker als voor een wereldwijde onderneming met meerdere vestigingen.

4Sight2™ biedt toegang tot mobiele papierloze kalibraties, geautomatiseerde veld kalibratie en afwijkingsbeheer. Gebruikers kunnen de oorzaken van de verschillen vastleggen, deze onderzoeken en zich richten op een oplossing. Uit de controlegeschiedenis blijkt dat er een robuuste oplossing is die de verschillen beheert met behulp van rigoureuze procedures voor corrigerende actie en preventieve actie (CAPA), waardoor operatorfouten worden verminderd en algehele kwaliteit.

Planning en schema’s 
4Sight2™ produceert geautomatiseerde kalibratie- en onderhoudsschema’s, zodat er minder administratie en beheer nodig is. Dankzij de geavanceerde zoekfuncties kunnen de technici precies zien wat voor hen belangrijk is, zoals werk dat gepland moet worden of werk dat achterstallig is. Duidelijke werkopdrachten garanderen dat alleen de huidige en vereiste taken worden weergegeven en dat alle benodigde informatie automatisch wordt verzameld.

Predictief onderhoud en trendmodule 
4Sight2™ heeft een trendmodule die inzicht biedt in de prestaties van uw apparaten gedurende een bepaalde periode, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over kalibraties en preventief onderhoud

Kenmerken
• Plant preventief onderhoud
• Verlengt de kalibratie-intervallen en verlaagt de onderhoudskosten
• Automatiseert processen
• Produceert het kalibratiecertificaat automatisch
• Verbetert de proces-efficiëntie en data-kwaliteit
• Biedt eenvoudige toegang tot audittrajecten en de apparaathistorie
• Produceert kalibratieschema’s en voorkomt downtime
• Definieert en regelt de kalibratieroutines en kalibratieprocedures per fabriek en
locatie
• Biedt volledig inzicht in uw apparaten, instrumenten en resources
• Is overal via internet beschikbaar

Contact:

GE Oil & Gas Netherlands B.V.
De Wel 18 Hoevelaken
e-mail : nl.sensing.sales@ge.com
Tel. 033 467 8950

https://info.geoilandgas.com/4Sight2.0-Software-trial-Sign-up-registration.html

 

GE Oil & Gas Netherlands B.V.

GE Oil & Gas is een toonaangevende leverancier van geavanceerde sensortechniek voor flow-, druk en gasanalysemetingen, turbine en generatorbesturingssystemen en conditiemonitoring van roterende installaties en niet-destructief onderzoek van materialen en installaties. Wij leveren de ‘healthcare’ voor kritische bedrijfsonderdelen en vergroten nauwkeurigheid, produktiviteit en veiligheid. Onze klanten zijn actief in de industrie waaronder Olie & Gas, Energiecentrales, Luchtvaart, Metaal, Grondstoffen en Automobielindustrie.