4,3 inch IPS TFT-LCD-module met grote kijkhoek

Yeebo introduceert met trots hun nieuwe topklasse 4,3″ IPS TFT-module met optioneel een optisch gehecht geprojecteerd capacitief touchscreen.

Dit display heeft een hoge helderheid (830 nits) en een brede kijkhoek van 80 graden in elke richting. De optische hechting en de hoge helderheid verbeteren de leesbaarheid aanzienlijk, waardoor het zeer geschikt is voor outdoor applicaties en applicaties in direct zonlicht.

Product kenmerken:

  • 480 x 272 resolutie
  • IPS – Hoog contrast, 80 graden kijkhoek rondom
  • 830 nits minimale lichtsterkte met touchscreen
  • 50.000 uur minimale levensduur van de achtergrondverlichting
  • Industrieel/medisch temperatuurbereik
  • TFT-interface: RGB
  • Touch interface: I2C
  • Standaard of op maat gemaakt touchscreen en FPC
  • Zeer concurrerende prijzen

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.