3×11-reflectorsysteem op Zhaga-standaard

Khatod introduceerde een nieuw 3×11-reflectorsystemen, ontworpen voor de populairste mid-power leds.

Uitstekende optische systeemoplossing voor verlichtingssystemen in ruimtes met hoge plafonds en in industriële omgevingen. Voldoet perfect aan de eisen voor toepassingen waar hoogrendementsverlichting gewenst is en toch energiezuinig zijn.

De KCLPL2161xx zijn 3-rijige lineaire reflectormodules van 33 reflectoren – 11×3 – met een steek van 11,6 mm, voor printplaten met een maximale breedte van 40 mm. De lineaire modules, 43,00 x 280,00 mm, zijn geoptimaliseerd voor 3030 leds. De reflectorsystemen zijn gemaakt van zwart PMMA HT en een reflecterende aluminiumcoating, waardoor de reflectoren bestand zijn tegen bedrijfstemperaturen tussen -40° ~ 110 °C. De KCLPL2161xx serie kan op zichzelf worden gebruikt of met een beschermende glasplaat. Verdere balkconfiguraties komen binnenkort.

>> Download “PIXEL 11×3 Reflectors”, het productoverzicht in PDF-opmaak

Meer informatie aanvragen? Mail naar info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]