ControlLogix 5580 PAC voldoet aan cruciale veiligheidsnorm

Industry First: ControlLogix 5580 PAC voldoet aan cruciale veiligheidsnorm.

 

De ControlLogix 5580 is ’s werelds eerste programmeerbare automatiseringscontroller (PAC) die gecertificeerd is volgens de IEC 62443-4-2-beveiligingsstandaard. Dit bevestigt dat hij voldoet aan de strenge vereisten voor cybersecurity.
Bulletin 1756 ControlLogix 5580 Controllers
De norm definieert de technische veiligheidseisen voor industriële automatiserings- en besturingssysteemcomponenten.

ControlLogix 5580-controllers bieden hogere prestaties, capaciteit, productiviteit en veiligheid om te helpen voldoen aan de groeiende eisen van smart machines en apparatuur voor de productie.

Alle ControlLogix 5580-controllers gebruiken de Studio 5000 ontwerpomgeving als het standaardkader dat de productiviteit optimaliseert en de tijd tot de inbedrijfstelling verkort.

Dit framework beheert Integrated Motion over EtherNet/IP voor snelle bewegingstoepassingen en SIL2/PLd en SIL3/PLe veiligheidsoplossingen. Deze controllers zijn ideaal voor toepassingen die hoogwaardige communicatie, I/O en motion control voor maximaal 256 assen vereisen. Klik hier voor meer informatie.

 

Routeco B.V.

Routeco is uw technische distributeur voor besturings- en automatiseringsproducten. Wij richten ons al sinds 1978 primair op dienstverlening aan de industrie. Wij beschikken over een team toegewijde technici met een schat aan ervaring, zodat we uw engineers optimaal kunnen trainen, adviseren en ondersteunen. Met Routeco staat u er nooit alleen voor.
    
We zijn daarnaast tevens gespecialiseerd in wereldwijd toonaangevende industriële besturings- en automatiseringsproducten, zoals Apex Dynamics, Cognex, Flintec, Hardy, IXON, nVENTHoffmann en ProSoft.
    
Door ons unieke streven naar een complete hoogwaardige dienstverlening vertrouwen tal van industrieën op ons, van de farmaceutische en de voedselverwerkingsindustrie tot de petrochemische en de materiaalverwerkingsindustrie; van de mijnbouw- en de metaalindustrie tot nutsvoorzieningen en de textielindustrie; van de automobielindustrie en de bouw tot werktuigbouw en drukkerijen.